TAKUMI RAMEN KITCHEN 2

TAKUMI RAMEN KITCHEN 2 Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Takumi Ramen Kitchen 2. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 21:42 Jammer dat het weer eens te laat was dan de opgegeven bezorgtijd
26 jul 2022 om 22:05 Bezorger was aardig. Eten was lekker, maar het duurde echt onwijs lang. Had om 17:45 besteld, was er pas rond 19:35
20 jun 2022 om 21:55 So tasty. Will be ordering again.
5 jun 2022 om 13:10 Het eten was top!! Ik had de karaage ramen met kip en garnalen. Eten was goed warm!! Ik heb zojuist weer besteld!! Hahah bedankt voor het lekkere eten!
22 mei 2022 om 22:02 Great food but unfortunate that waiting time is almost an hour. Apart from that ramens are exceptional and good portion size.
11 mei 2022 om 22:04 Helaas na diverse tijd aanpassingen een bezorgtijd van 80 minuten. Alles netjes verpakt en de bouillon heel goed van smaak maar daar is men tevens wel heel zuinig mee en zou bijv. wel een 100ml meer mogen zijn voor bij alle ingredienten
22 mrt 2022 om 21:07 Excellent meal! Totally worth every penny.
1 mrt 2022 om 14:49 was very nice !
6 feb 2022 om 19:34 Heel erg duur voor middelmatig eten en lang wachten
16 jan 2022 om 14:16 Erg goede ramen. Eea werd een half uur later dan gepland bezorgd, maar dat vond ik geen probleem.
13 jan 2022 om 3:43 De soba noodles waren veel te zout en de krokante kip ook en alles behalve krokant. Er zat meer deeg aan dan er kip in zat. Het was sompig en ook heel erg zout. Jammer. Weggegooid geld. Ik snap niet dat dit restaurant 4.7 scoort. Bizar GEEN AANRADER!
9 jan 2022 om 15:51 Super tasty ramen at home. It was just what we needed after getting our booster vaccines.